Blog Firdaus Azizi

Terima Kasih Faizworld Training Center!

Faizworld Training Center merupakan salah satu lokasi kelas yang sangat saya suka.

Ianya sangat selesa, luas, dan menyediakan macam-macam keperluan mesra peserta seperti pensil, buku nota, dan botol mineral.

Itu belum masuk kudapan yang pelbagai dan fasiliti seperti surau yang selesa, pantry dan bilik untuk kanak-kanak khas untuk peserta yang membawa anak ke kelas.

Untuk trainer, Faizworld adalah menarik dengan pelbagai kemudahan percuma seperti wifi, projektor, whiteboard, alat tulis, PA system, wireless mic, flip chart, 2 screen TV yang memudahkan peserta di belakang melihat paparan dengan jelas, dan pelbagai lagi.

Masa kelas lepas di Faizworld Training Center, ramai mengadu Internet semput.

Yelah, 44 orang guna serentak, memang agak sesak.

Alhamdulillah untuk kelas semalam, Firdaus Azizi perasan internet telah di Upgrade ke 20 Mbps + router 3 tanduk (sebelum ni 2 tanduk jer).

bilik seminar bangi

Thanks Faizworld Training Center! Memang sangat menjaga keperluan client!

Jika anda berminat nak tempah bilik seminar Faizworld (lokasi Seksyen 9 Bandar Baru Bangi), hubungi mereka di [email protected], 016- 9219110

Nak Video Panduan Facebook Ads Terkini? Percuma Sahaja!

Hanya Masukkan Nama & Alamat Emel Anda Dan Klik Butang 'Download Sekarang!'

artikel berkaitan

2 thoughts on “Terima Kasih Faizworld Training Center!”

  1. “Ianya sangat selesa, luas, dan menyediakan macam-macam keperluan mesra peserta seperti pensil, buku nota, dan botol mineral.”

    Botol mineral tu ada air tak dlmnya

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nak Video Pemasaran Facebook Percuma?

Nak Video Pemasaran Facebook Percuma?

Masukkan details anda di bawah untuk muat turun pakej video percuma daripada saya.

You have Successfully Subscribed!

Shares
Scroll to Top