Nak Belajar Strategi Pemasaran di Facebook Menggunakan Power Editor?

Yang tak ramai orang guna tapi terbukti berkesan sejak tahun 2013!

Pernah dengar tentang ‘Power Editor’?

Ramai yang menganggap nak guna Power Editor ni susah giler nak guna..

Mungkin perkataan ‘Power’ tu membuatkan ia nampak canggih sangat.

Itu Sebenarnya Hanyalah Tanggapan Orang…

Sebenarnya nak guna Power Editor tak susah pun.

Malah kalau tau caranya, Power Editor boleh menjadikan kerja kita tersangat mudah!

Saya buktikan…

Kos Iklan Berbaloi Dengan Hasil Jualan!

Power Editor bukan sekadar boleh bantu menjimatkan masa.

Kalau digunakan dengan betul, ianya boleh membantu anda mensasarkan iklan kepada prospek yang betul-betul perlukan produk anda.

Ini secara tak langsung akan menyebabkan kos pengiklanan anda berkurang, tapi hasil yang anda dapat berganda-ganda.

Ini beberapa kisah benar yang dikongsikan kepada saya.

Kenapa Saya Nak Bantu Anda?

Maaf...

Saya terlupa nak kenalkan diri.

Nama saya Firdaus Azizi.

Saya seorang yang sangat suka bermain dan mengkaji tentang Facebook Ads dan juga algorithm News Feed.

Kepakaran saya adalah membantu usahawan-usahawan yang untuk memulakan bisnes di Facebook dengan teknik yang betul dan strategi pengiklanan yang berkesan.

Alhamdulillah sejak tahun 2014, saya sudah membantu lebih daripada 4,352 usahawan melalui kelas, seminar dan juga video-video panduan yang saya hasilkan.

Saya juga pernah dijemput memberikan talk oleh beberapa syarikat dan agensi kerajaan.

Ini antaranya:

  • Pihak Berkuasa Zakat Malaysia
  • Malaysia Digital Economy Corporation (MDEC)
  • Permodalan Usahawan Nasional Berhad (PUNB)
  • Persatuan Pengeluar Ubat Tradisional Melayu Malaysia (PURBATAMA)
  • Shaklee (distributor)
  • Coway (agent)
  • Online Business Academy (OBAC)
  • MYNIC Berhad

Saya suka berkongsi ilmu dan melihat orang lain semakin berjaya selepas menggunakan ilmu yang kongsikan.

Itu passion saya.

Itu kegilaan saya buat masa ini.

Apa Benda Tu ViPER Reloaded?

'ViPER' sebenarnya adalah singkatan kepada Video Power Editor.

Kali pertama saya lancarkan Pakej ViPER adalah pada tahun 2014.

Alhamdulillah sehingga ke hari ini, pakej video tersebut masih menjadi rujukan lebih 3,879 usahawan online di Malaysia.

Disebabkan ramai sangat yang tanya...

"Bila nak update Pakej ViPER?"

"Takde ke plan nak buat pakej video baru?"

Jadi saya decide untuk revamp Pakej ViPER dengan teknik dan strategi terbaru yang sesuai dengan Facebook yang dah banyak berubah.

Dari situlah lahirnya Pakej ViPER Reloaded.

Apa Yang Anda Akan Belajar Dalam Pakej Video Ini?

Pakej video ini mengandungi 41 video dengan tempoh durasi selama lebih 8 Jam 24 minit  dan dibahagikan kepada 8 bahagian.

1# Intro to Power Editor

  • Intro to ViPER Reloaded
  • Kenapa Nak Guna Power Editor
  • Apa Itu Power Editor
  • Interface Power Editor

2# Intro to Facebook Ads

  • Setting Penting Untuk Akaun Iklan
  • Memahami Billing & Payment Method
  • Struktur Kempen Facebook Ads
  • Pantang Larang Facebook Ads

3# Cara Buat Iklan Guna Power Editor

  • Jenis-Jenis Iklan di Facebook
  • Cara Buat Iklan (Basic)
  • Cara Setting Audience Targeting Yang Betul
  • Pilihan Placement Yang Tepat
  • Strategi Pengurusan Budget
  • Ads Optimization Setting
  • Cara Create Unpublish Post & Ads Biasa

4# Cara Buat Iklan Jenis...

  • Page Post Engagement - Single & Multi Image (Unpublished Post)
  • Clicks to Website - Single Image, Carousel Ads, Video + Link, Messenger Ads, Canvas
  • Video View & Slideshow Video Ads

5# Cara Betul Buat Split Testing Dengan Mudah

  • Basic Split Testing - Gambar & Ayat Iklan
  • Advance Split Testing - Ad Set Variation
  • Cara Track Result Split Testing

6# Advance Audience Targeting

  • Custom Audience
  • Lookalike Audience
  • Website Custom Audience
  • Engagement Custom Audience

7# Retargeting Strategy

  • Video Retargeting
  • Page Engagement Retargeting
  • Website Retargeting & Conversion Tracking

8# Ads Optimization Strategy

  • Cara Kaji Prestasi Iklan
  • Cara Perbaiki Prestasi Iklan

"Boleh Ke Faham Dengan Tengok Video Jer?"

Saya selalu terima soalan seperti di atas.

Saya faham...

Anda mungkin tertanya-tanya, betul ke boleh belajar dengan sekadar menonton video dari rumah.

Nak senang cerita, anda boleh baca feedback daripada mereka yang telah mendapatkan pakej video saya sebelum Ini.

Sebenarnya dalam kesemua video yang saya berikan ini,...

  • Saya akan tunjukkan satu per satu, mana yang anda perlu klik
  • Paparan yang sepatutnya muncul setiap kali selepas anda klik
  • Pendek kata, ia seolah-olah saya ni ada di sebelah anda, guide step by step (siap anda boleh tengok muka saya lagi!)

Best kan?

Nak lagi best?

Saya ada tiga bonus tambahan untuk anda.

3 Bonus Khas ViPER Reloaded

1# Pakej Video Facebook Ads 101 (berharga RM97)

Anda mungkin masih baru dalam bab Facebook Ads...

Dan anda risau Pakej ViPER Reloaded mungkin terlalu advance untuk anda.

Susah la nanti anda nak faham.

Jangan risau...

Kalau anda masih 'Newbies' lagi, anda boleh tonton Pakej Video Facebook Ads 101  yang saya akan berikan percuma sebagai bonus dalam Pakej ViPER Reloaded ini.

Sebenarnya, harga pakej video tersebut adalah RM97.

Tapi saya hadiahkan kepada anda supaya anda boleh faham strategi pengiklanan di Facebook daripada yang basic, hinggalah yang advance.

2# Support Group Yang Aktif (bernilai RM997)

Saya faham yang anda mungkin nanti ada soalan nak tanya lepas dah tonton video-video ini.

Atau anda mungkin tiba-tiba lost @ blur masa nak setup iklan...

Jadi saya ada sediakan siap-siap Support Group khas di Facebook.

Kalau anda ada soalan atau sangkut dekat mana-mana bahagian, anda boleh terus tanya dalam group tersebut.

Nanti saya dan team akan bantu anda (walaupun soalan tersebut mungkin tersangat basic!)

3# Harga Special Untuk Ke Kelas Saya

Lepas dah tengok video-video ini juga, anda mungkin berminat nak belajar lebih detail secara face to face.

Jadi khas untuk anda, anda boleh hadir ke mana-mana kelas saya nanti dengan 'harga alumni'.

Saya akan emelkan anda diskaun khas dari semasa ke semasa.

Ok, saja nak bagitau....

Ini adalah feedback pembeli pakej video saya tentang Support Group yang diberi.

"Kalau Facebook Berubah, Macam Mana?"

Ok ini lagi satu soalan popular.

Facebook memang selalu dan cepat sangat berubah.

Sebab itulah pakej video saya selalu dikemaskini dari semasa ke semasa.

Pakej ViPER yang asal dulu, hanya ada 3 video sahaja. Sekarang dah ada 9 video; 6 video tambahan tu.

Dan yang paling best, semua video tambahan tersebut diberi percuma.

Sama kes macam Pakej ViPER Reloaded.

Kalau ada perubahan besar dalam Power Editor ataupun sistem Facebook Ads itu sendiri, insyaAllah saya akan update video dalam Pakej ViPER Reloaded.

Dan anda akan terima video-video baru tersebut percuma.

"Saya Nak Dapatkan Pakej ViPER Reloaded Sekarang!"

Terima kasih sebab berminat untuk mendapatkan Pakej ViPER Reloaded ini.

Untuk mendapatkan…

  • 41 video step by step selama 8 jam 24 minit yang mudah faham & terbukti mampu bantu tingkatkan jualan anda berkali-kali ganda
  • Pakej VIdeo FB Ads 101 berharga RM97 yang mengandungi 18 video selama 3 jam 16 minit.
  • Support Group yang aktif dan sarat dengan perkongsian strategi dan teknik pemasarab FB terkini
  • Update dan video-video tambahan secara percuma

Anda hanya perlu labur...

RM497

RM397 (harga pengenalan)

 Yuran kebijaksanaan ini dijamin lebih murah berbanding dengan masa yang anda perlu bazirkan dan juga wang ringgit yang anda terpaksa leburkan untuk mencari teknik yang betul.

Pembelian anda akan dilindungi insuran khas daripada saya selama 30 hari.

Kalau dalam tempoh 30 hari, anda dapati video ini tidak berjaya membantu anda langsung, saya akan pulangkan duit anda 100%.

Mahal?

Ginilah...

Saya yakin anda takde masa untuk dibazirkan.

Dan pastinya anda tak nak membazir duit dengan membuat iklan-iklan yang gagal menghasilkan jualan.

Anggaplah harga RM497 RM397 yang anda bayar hari ini sebagai pelaburan untuk bisnes anda.

Jadi izinkan saya bantu anda elak kerugian beratus atau beribu-ribu ringgit dengan menekan butang di bawah.

Harga ini mungkin akan dinaikkan bila-bila masa.

Pastikan anda bertindak pantas menekan butang di bawah untuk membuat pembelian. 

Copyright © 2017. FA Marketing Sdn Bhd.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.