FBads

[TUTORIAL] Cara Mudah untuk Tentukan Targeting FB Ads

“Tuan, kalau nak buat ads untuk produk ‘X', nak guna targeting apa ya yang sesuai?”

Sebenarnya, ramai usahawan dah pandai buat FB Ads sekarang ni. Ya la, sana-sini ada kelas FB Ads kan. =)

Tapi, apa yang masih ramai usahawan online tak berapa mahir adalah ilmu targeting.

Masih ramai yang blur bila nak masukkan targeting masa buat ads tu.

Dalam video ni, saya kongsikan dari A-Z macam mana nak tentukan targeting ads.

Jemput tonton dan share ya? ­čśë

Kelas Facebook Advance Marketing Terkini Ogos 2018 By Firdaus Azizi

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nak Join Workshop Saya Hujung Minggu Ini?Klik Sini!
+ +
Nak Video Pemasaran Facebook Percuma?

Nak Video Pemasaran Facebook Percuma?

Masukkan details anda di bawah untuk muat turun pakej video percuma daripada saya.

You have Successfully Subscribed!

Shares