ayat iklan power

hypnotic-copywriting

1 Teknik NLP yang Boleh Buatkan Copywriting Anda Memukau

“NLP?  Apa tu?” NLP adalah singkatan kepada Neuro Lingusitic Prgoramming.  NLP adalah ilmu tentang seni komunikasi berpengaruh dan kajian mengenai cara fikir dan tingkah laku manusia. Mudah cerita, NLP ni satu ilmu tentang macam mana kita nak pengaruh manusia.  Bila kata pengaruh, maksudnya menngkatkan daya pengaruh dalam copywriting anda. Tapi tak bermakna dengan teknik NLP …

1 Teknik NLP yang Boleh Buatkan Copywriting Anda Memukau Read More »

Sifu Copywriting

2 Tip Hasilkan Copywriting Bertaraf ‘Sifu’ Yang Anda Patut Tahu

Mahu tahu rahsia bagaimana hasilkan copywriting yang setaraf dengan level Sifu Copywriting?   Luangkan masa 3 minit dan hadamkan artikel ini untuk anda amalkan dalam bisnes online anda… Sekarang! Sebenarnya, isu tak ada idea untuk tulis copywriting adalah isu yang biasa. Dah tulis delete, kadang-kadang tu dah tulis panjang pun delete balik. Kena kalau masa …

2 Tip Hasilkan Copywriting Bertaraf ‘Sifu’ Yang Anda Patut Tahu Read More »

3 Struktur Copywriting yang Digunakan oleh “World Class” Copywriter

Kenapa? Kenapa anda selalu ‘stuck’ masa nak tulis copywriting? Antara sebab adalah anda tidak tahu tentang panduan struktur copywriting.  Apa struktur copywriting yang anda selalu jadikan panduan? AIDA? PAS?  Atau PASTOR? Atau anda tak tahu langsung tentang struktur copywriting?  Sekiranya anda tak tahu tentang struktur copywriting, maka artikel ini anda wajib hadamkan supaya anda dapat atasi …

3 Struktur Copywriting yang Digunakan oleh “World Class” Copywriter Read More »

Scroll to Top