Nak Belajar Cara Setup Sistem AutoPM Percuma?

Dan Jimat Sehingga RM397 Setahun!

Tolong pastikan anda baca halaman ini sampai habis!

Apa Yang Anda Akan Belajar Dalam eBook Terbaru Saya Ini?

  • Asas tentang Messenger Bot dan macam mana anda boleh setup Messenger Bot anda sendiri dalam masa tak sampai 10 minit.
  • Cara setup sistem yang boleh automatik hantar PM pada sesiapa yang dah komen pada mana-mana post di Page anda (unlimited post & unlimited page).
  • Cara setup Messenger Persistent Menu untuk tingkatkan sales dengan mudah secara automated (rujuk gambar di bawah).

Apa Kelebihan Guna Messenger Bot?

Sebelum itu...

Anda mungkin tertanya-tanya apa kelebihan guna Messenger Bot ini kan?

Ini salah satu daripada banyak sebab.

Bila anda dah setup Messenger Bot, anda boleh setup skrip autoreply PM (rujuk #1) dan juga Persistent Menu (rujuk #2) seperti di bawah.

Persistent Menu ini akan muncul setiap kali orang PM page anda dan juga setiap kali anda PM atau reply PM prospek.

Maksudnya...

Menu ini memang akan selalu menangkap perhatian prospek dan membuatkan mereka ter-klik.

Lihat buktinya di bawah.

Anda boleh gunakan Persistent Menu ini untuk letakkan link ke:

  • Whatsapp
  • Website atau borang tempahan
  • Lokasi kedai
  • Album testimoni produk / servis
  • Promosi terbaru
  • Dan macam-macam lagi

Ada banyak lagi kelebihan guna Messenger Bot, tapi itu saya cerita lain kali sebab saya tau anda dah tak sabar nak setup sistem AutoPM anda sendiri kan?

"Betul, Saya Dah Tak Sabar Ni!"

Saya pasti kalau anda masih baca sampai sekarang, anda sudah nampak bagaimana eBook ini boleh bantu tingkatkan sales and dan juga mudahkan kerja anda.

  • Reply komen di Page dengan mudah & pantas (takde dah komen yang lambat reply atau terlepas pandang)
  • Prospek terus boleh nampak link / menu-menu penting setiap kali PM kita atau kita PM dia
  • Boleh juga automatik reply PM prospek guna butang-butang (dan macam-macam lagi style sebenarnya

Berapa Yang Anda Perlu Laburkan?

Untuk tempoh masa yang terhad, saya nak berikan eBook ini percuma sebagai hadiah kepada anda.

Anda tak perlu bayar satu sen pun pada saya...

Anda hanya perlu lakukan 3 langkah di bawah:

  • Klik butang merah di bawah
  • Share link ke halaman ini dengan rakan-rakan anda di Facebook
  • Selepas itu baru klik butang biru di bawah

Nanti saya akan hantar link untuk akses eBook di atas terus ke Messenger anda!

Pesanan Ikhlas dari Penaja:

Saya hanya halalkan ilmu dalam eBook tersebut untuk siapa yang betul-betul klik dan Share link ke halaman ini sebab saya nak ramai orang dapat manfaat.

Bila ramai orang dapat manfaat, saya dapat pahala, anda pun akan dapat pahala sekali (insyaAllah).

Ini kira adil lah kan?

Ok, tunggu apa lagi, klik butang merah di atas sekarang dan tunggu saya berikan link ke eBook tersebut melalui Messenger.

Copyright © 2017. FA Marketing Sdn Bhd.

Scroll to Top

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.