Blog Firdaus Azizi

Cara Buat Messenger Ads yang Berkesan!

Bermula bulan 7 hari tu, kita mula nampak ramai yang dah start buat iklan messenger dan gabung dengan chatbot untuk auto-reply.

Ada juga yang mengadu, mereka dah buat Messenger Ads tapi tak jadi.

Bagi saya, isu iklan tak jadi ni bukan pada objektif FB Ads… tapi, ianya lebih kepada presentation iklan tu yang tak menarik (contoh: copywriting, gambar dan video).

Selain tu, targeting interest pun ada mainkan peranan juga dalam menentukan respon iklan.

Khas untuk anda yang nak fokus pada Messenger Ads untuk tahun 2019 ni, boleh tengok video yang saya kongsikan ni.

Dalam video ni saya kongsikan tips untuk buat iklan messenger yang berkesan.

Nak Video Panduan Facebook Ads Terkini? Percuma Sahaja!

Hanya Masukkan Nama & Alamat Emel Anda Dan Klik Butang 'Download Sekarang!'

artikel berkaitan

1 thought on “Cara Buat Messenger Ads yang Berkesan!”

  1. Saya da try buat ni, guna audi yg sama mcm engagement.. pm mmg masuk bnyk.. tapi kurang berkualiti.. ramai sekadar survey harga.. pdhal dah letak harga pun kt ads… adakah audi berbeza utk 2 obj tu?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nak Video Pemasaran Facebook Percuma?

Nak Video Pemasaran Facebook Percuma?

Masukkan details anda di bawah untuk muat turun pakej video percuma daripada saya.

You have Successfully Subscribed!

Shares
Scroll to Top