Facebook Marketing

Cara Buat Messenger Ads yang Berkesan!

Bermula bulan 7 hari tu, kita mula nampak ramai yang dah start buat iklan messenger dan gabung dengan chatbot untuk auto-reply.

Ada juga yang mengadu, mereka dah buat Messenger Ads tapi tak jadi.

Bagi saya, isu iklan tak jadi ni bukan pada objektif FB Ads… tapi, ianya lebih kepada presentation iklan tu yang tak menarik (contoh: copywriting, gambar dan video).

Selain tu, targeting interest pun ada mainkan peranan juga dalam menentukan respon iklan.

Khas untuk anda yang nak fokus pada Messenger Ads untuk tahun 2019 ni, boleh tengok video yang saya kongsikan ni.

Seminar Pemasaran Facebook dan Online Terkini 2019 By Firdaus Azizi

Dalam video ni saya kongsikan tips untuk buat iklan messenger yang berkesan.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nak Kami Bantu Secara Personal, Face to Face?Klik Sini!
Nak Video Pemasaran Facebook Percuma?

Nak Video Pemasaran Facebook Percuma?

Masukkan details anda di bawah untuk muat turun pakej video percuma daripada saya.

You have Successfully Subscribed!

Shares