Facebook Marketing

Kelas Facebook Zero 2 Hero @ Johor Bahru

Adakah anda mempunyai salah satu masalah di bawah:

  • Teringin nak buat bisnes di Facebook tapi takde idea macam mana nak mula?
  • Takut nak buat iklan berbayar di Facebook, sebab risau duit lesap tanpa ada jualan?
  • Dah pernah buat FB Ads. Spend beratus-ratus, tapi hasil jualan sangat menyedihkan?

InsyaAllah 16 Mei 2015, saya akan turun ke Johor Bahru untuk mengadakan kelas Facebook setelah hampir setahun tidak ke sana.

[alert-success]Kelas ini insyaAllah sesuai untuk orang baru & juga orang ‘lama' :)[/alert-success]

Siapa Saya?

Kelas Facebook Marketing & Blog di Johor

Saya adalah trainer dan pengarah urusan Firdaus Azizi Training & Consultancy.

Kelas Facebook Advance Marketing Terkini Ogos 2018 By Firdaus Azizi

Kepakaran saya adalah membantu usahawan-usahawan di luar sana untuk memulakan bisnes Internet dengan teknik yang betul dan strategi pengiklanan yang berkesan supaya anda boleh mendapat hasil yang diinginkan dalam masa yang pantas dan dengan kos yang minima.

Alhamdulillah setakat hari ini, saya sudah membantu lebih daripada 3,000 usahawan melalui kelas-kelas yang saya anjurkan dan juga video-video panduan yang saya hasilkan.

Tarikh & Lokasi Kelas

Lokasi: UTM MySpace Skudai
Tarikh: Sabtu, 16 Mei 2015
Masa: 9 pagi hingga 7 petang

Apa Yang Anda Akan Belajar?

Ini adalah modul khas yang saya sediakan untuk anda 😉

1. Asas Facebook Ads

  • Pilihan Placement
  • Stratregi Main Bidding
  • Jenis-Jenis Iklan

2. Cara Buat Iklan FB Ads

  • Cara Guna Fungsi Boost Post
  • Cara Guna Ads Manager
    • Iklan Tarik Like
    • Iklan Post Engagement

3. Cara Buat Iklan Guna Power Editor

  • Iklan Post Engagement
  • Cara Guna Gambar Shutterstock Percuma

4. Advance Audience Targeting

  • Audience Insight
  • Custom Audience
  • Lookalike Audience

5. Cara Analyze & Optimize Iklan

  • 3 Data Penting Untuk Tweak Iklan

Untuk Yang Tertanya-Tanya…

Adakah ini kelas preview?

[alert-note]Tidak! Kedua-dua kelas adalah jenis praktikal di mana setiap peserta perlu membawa laptop supaya boleh terus apply apa yang akan diajar.[/alert-note]

Adakah akan ada ‘upsell' untuk kelas yang lengkap?

[alert-note]Tidak! Konten kelas yang akan saya buat ini dah cukup untuk anda bermula, tanpa perlu hadir kelas yang advance.[/alert-note]

Apa Kata Mereka Yang Dah Join

Ini adalah sebahagian daripada feedback peserta kelas Facebook saya.

[alert-success]Alhamdulillah, saya juga telah disenaraikan sebagai 4 Guru ‘FB Marketing' Malaysia oleh Wang Cyber[/alert-success]

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Feedback Kelas FB Marketing For Newbies Firdaus Azizi

[toggle title=”Klik Untuk Lebih Banyak Testimoni”]

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

[/toggle]

Dah tak sabar nak daftar? Teruskan membaca sikit lagi yer 🙂

Jaminan Tak Masuk Akal!

Kalau lepas dah habis kelas, anda rasa…

  • Saya telah membazir masa anda
  • Anda langsung takde belajar benda baru
  • Apa yang anda belajar semua tak berguna

Saya akan pulangkan duit anda 100%!

kalau dah join Kelas Facebook & Cara Buat Blog saya tapi anda tak puas hati, saya pulangkan duit anda.

Saya yakin ilmu yang saya akan kongsikan dengan anda sangat berharga. Alhamdulillah setakat ini semuanya berpuas hati.

Cuma saya nak sedapkan hati anda.

Baca Juga:  Cara Buat Iklan Facebook Jenis "Click to Messenger"

Ini bukan kelas preview. Ini bukan kelas teori.

Anda bawak laptop dan kita akan buat sama-sama from zero to hero.

Kalau anda masih tertanya-tanya…

“Berbaloi ke tak? Kenapa ramai sangat suka join kelas Firdaus Azizi?”

Jangan tanya lagi!

Anda boleh datang dan tengok sendiri.

Kalau tak puas hati, saya akan pulangkan duit anda di situ juga, di depan kelas!

Tunggu apa lagi? Boleh daftar terus di bawah 🙂

“Saya Nak Daftar Sekarang!”

Yuran komitmen yang anda perlu laburkan adalah…

1 Tiket – Hanya RM279
2 Tiket Ke Atas – Hanya RM229 seorang


Tunggu apa lagi, klik butang di bawah untuk mendaftar. Jumpa anda di sana nanti!

kelas belajar facebook marketing edisi hari malaysia

One Response

  1. Ahmad Sufi Abdullah

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nak Join Workshop Saya Hujung Minggu Ini?Klik Sini!
+ +
Nak Video Pemasaran Facebook Percuma?

Nak Video Pemasaran Facebook Percuma?

Masukkan details anda di bawah untuk muat turun pakej video percuma daripada saya.

You have Successfully Subscribed!

Shares