Nak Belajar Cara Buat Iklan Di Facebook?

Adakah anda mempunyai salah satu masalah di bawah?

  1. Teringin nak buat bisnes di Facebook tapi takde idea macam mana nak mula?
  2. Takut nak buat iklan berbayar di Facebook, sebab risau duit lesap tanpa ada jualan?
  3. Dah pernah buat FB Ads. Spend beratus-ratus, tapi hasil jualan sangat menyedihkan?
  4. Rasa nak tutup kedai sebab kos iklan makin lama makin mahal, jualan pula makin merosot?

Jangan risau. Jangan takut. Izinkan saya membantu anda!

Siapa Saya?

Kelas Pemasaran Facebook Kota Kinabalu Sabah

Nama saya Firdaus Azizi.

Kepakaran saya adalah membantu usahawan-usahawan di luar sana untuk memulakan bisnes di Facebook dengan teknik yang betul dan strategi pengiklanan yang berkesan.

Matlamat saya adalah supaya anda boleh mendapat hasil yang diinginkan dalam masa yang pantas dan dengan kos yang minima.

Alhamdulillah setakat hari ini, saya sudah membantu lebih daripada 3,000 usahawan melalui kelas-kelas yang saya anjurkan dan juga video-video panduan yang saya hasilkan.

[alert-success]Saya sudah berkecimpung dalam dunia ‘Online Marketing' sejak tahun 2011 dan pernah disenaraikan oleh Wang Cyber sebagai salah seorang daripada 4 ‘Guru' FB Marketing Malaysia.[/alert-success]

Tarikh & Lokasi Kelas

InsyaAllah bulan 12 ini saya akan meluangkan masa sehari untuk berkongsi ilmu pemasaran Facebook dengan anda.

Info lanjut seperti di bawah.

Tarikh: Khamis, 24 Disember 2015
Lokasi: TH Hotel, Kota Kinabalu
Masa: 8 pagi hingga 5 petang

[toggle title=”Senarai Kelas Yang Lepas”]
  • Ahad, 17 Ogos 2014 @ PKNS Biz Point, Shah Alam
  • Ahad, 31 Ogos 2014 @ Johor Bharu
  • Selasa, 16 September 2014 @ PKNS BizPoint, Shah Alam
  • Sabtu, 20 September 2014 @ Kuala Terengganu
  • Sabtu, 27 September 2014 @ Kota Bharu
  • Ahad, 12 Oktober 2014 @ Politeknik Seberang Prai, Pulau Pinang
  • Ahad, 19 Oktober 2014 @ Bangi (ditukar ke Group Coaching FB Ads + Power Editor)
  • Ahad, 9 November 2014 @ Islamic Relief Malaysia, Seksyen 9 Bangi
  • Sabtu, 15 November 2014 @ Kuala Kangsar
  • Ahad, 23 November 2014 @ Kuantan
  • Ahad, 21 Desember 2014 @ Bangi
  • Khamis, 25 Desember 2014 @ Sungai Petani
  • Sabtu, 17 Januari 2015 @ Bangi
  • Ahad, 1 Februari 2015 @ Shah Alam (Bersama Tuan Suffian Salahudin)
  • Ahad, 15 Februari 2015 @ Bangi (Advance Class)
  • Sabtu, 14 Mac 2015 @ Seksyen 8 Bangi
  • Sabtu, 28 Mac 2015 @ Seksyen 9 Bangi (Advance Class)
  • Jumaat, 20 Mac 2015 @ Kuala Terengganu
  • Sabtu, 21 Mac 2015 @ Kuala Terengganu (Advance Class)
  • Ahad, 12 April 2015 @ Bangi
  • Ahad, 26 April 2015 @ Seksyen 9 Bangi (Advance Class) 
  • Jumaat, 8 Mei 2015 @ Jitra
  • Sabtu, 16 Mei 2015 @ Johor Bahru
  • Sabtu, 23 Mei 2015 @ Bangi
  • Ahad, 24 Mei 2015 @ Bangi
  • Sabtu, 22 Ogos 2015 @ Bangi
  • Sabtu, 3 October 2015 @ Bangi
  • Sabtu, 7 November 2015 @ Bangi
  • Sabtu, 19 Disember 2015 @ Bangi
  • Jumaat, 25 December 2015 @ Kota Kinabalu
[/toggle]

Saya Berminat & Nak Daftar Sekarang

Anda dah biasa buat FB Ads dan nak belajar strategi yang lebih advance?

Saya syorkan anda join Kelas Extreme FB Marketing saya pada hari 25 Disember 2015 (Jumaat).

Apa Yang Anda Akan Belajar

Ini adalah antara modul yang akan saya kongsikan dalam kelas praktikal selama 9 jam ini.

[alert-success]Anda digalakkan membawa laptop sendiri supaya anda boleh terus cuba apply apa yang saya ajar.[/alert-success]
1# - Teknik Menulis Ayat Iklan Yang Power

Bila buat iklan di Facebook, antara benda penting yang anda perlu tau adalah cara menulis ayat iklan yang boleh membuatkan prospek tak sabar nak beli.

Kalau ayat iklan anda tak cukup power, itu yang biasanya jadi kes ‘banyak Like, tapi takde sale'.

Dalam modul #1 ini, saya akan kongsikan cara mudah untuk menulis ayat iklan yang ‘Power'.

2# - Seni Close Sale & Follow Up Supaya Prospek Beli Berkali-Kali

Biasanya kalau prospek dah contact anda, itu bermaksud mereka memang berminat dengan apa yang anda tawarkan.

Anda hanya perlu ‘tackle' sikit jer lagi supaya prospek terus bayar dan menjadi customer tegar anda yang akan membeli berkali-kali.

Saya akan kongsikan seninya dalam modul #2 ini.

3# - Cara Pantas Untuk Mendapatkan Likers Yang Targeted

Likers di Page anda ibarat pengunjung di kedai makan; lagi meriah kedai, lagi ramai yang tertarik nak masuk.

Setuju?

Sama juga konsepnya untuk Page; lagi ramai Likers anda, lebih mudah untuk anda meyakinkan prospek.

Konsep ini dinamakan ‘Social Proof'.

Anda akan belajar dalam modul #3, cara untuk mendapatkan Likers yang targeted untuk Page anda.

4# - Cara Buat Iklan Menggunakan Boost Post & Ads Manager

Ada 3 cara untuk buat iklan di Facebook:

  1. Boost Post
  2. Ads Manager
  3. Power Editor

Dalam kelas ini, saya akan kongsikan cara buat iklan yang berkesan menggunakan Boost Post & Ads Manager.

Saya akan kongsikan dengan anda, strategi supaya iklan anda menjadi lebih murah dan mendapat respon yang lebih tinggi.

5# - Cara Analisa & Baiki Prestasi Iklan

Bila dah buat iklan, kena selalu monitor dan buat analisa untuk pastikan iklan yang dibuat tak merugikan.

Berdasarkan analisa yang dibuat, barulah kita tau apa yang boleh diperbaiki untuk meningkatkan keuntungan.

Ini yang akan saya kongsikan dalam modul terakhir.

Saya Berminat & Nak Daftar Sekarang

Testimoni Peserta Kelas Facebook Marketing

Ini adalah sebahagian daripada testimoni-testimoni peserta kelas kami.

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

[toggle title=”Klik untuk lagi banyak feedback”]

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

Testimoni Kelas Facebook Marketing Firdaus Azizi & Safuan Borhan

[/toggle]

Saya Berminat & Nak Daftar Sekarang

Jaminan Tak Masuk Akal!

Kalau lepas dah habis kelas, anda rasa…

  • Saya telah membazir masa anda
  • Anda langsung takde belajar benda baru
  • Apa yang anda belajar semua tak berguna

Saya akan pulangkan duit anda 100%!

kalau dah join Kelas Facebook & Cara Buat Blog saya tapi anda tak puas hati, saya pulangkan duit anda.

“Saya Nak Join Kelas FB Marketing For Newbies!”

Kelas ini akan berlangsung dari jam 8 pagi sehingga jam 5 petang pada 24 Disember 2015 (Khamis) di TH Hotel Kota Kinabalu.

InsyaAllah selepas kelas, anda akan mampu...
  1. Menulis ayat iklan yang power
  2. Memikat prospek dengan seni close sale yang betul
  3. Membuatkan customer anda membeli berkali-kali
  4. Menghasilkan iklan FB Ads yang berkesan
  5. Memperbaiki prestasi iklan dari semasa ke semasa
Bonus #1- Video Panduan Step By Step

Anda akan diberikan Pakej Video Cara Mulakan Bisnes di Facebook PERCUMA (harga sebenar – RM147) untuk memudahkan anda ulang kaji apa yang telah diajar dalam kelas.

Bonus #2- Group & Emel Support

Selepas kelas, anda tak akan dibiarkan terkapai-kapai keseorangan.

Anda akan mendapat akses ekslusif ke Support Group di Facebook dan juga melalui emel. 

Berapa Yang Anda Perlu Laburkan?

Yuran kebijaksanaan yang anda perlu laburkan untuk…

  1. Join kelas praktikal selama 9 jam
  2. Pakej Video Panduan Cara Mulakan Bisnes di Facebook
  3. Akses ke Support Group

… hanya RM297 sahaja!

Berminat Nak Join?

Klik butang “Daftar Sekarang!” untuk ke borang pendaftaran.

kelas belajar facebook marketing edisi hari malaysia

6 thoughts on “Nak Belajar Cara Buat Iklan Di Facebook?”

      1. Salam Cikpuan,

        Terima kasih sebab berminat nak join kelas saya.

        Maaf sangat sebab bayaran perlu dibuat sebelum kelas (daftar secara online).

        Kalau Cikpuan ada soalan atau perlukan bantuan, boleh Whatsapp ke 011 1948 1730.

        Terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top