facebook_pixel
Kelas Pemasaran Facebook Power Editor Ogos 2016

Facebook Advance Mastery 2016

Kelas Pemasaran Facebook Power Editor Ogos 2016

Terima kasih sebab berminat nak join program Facebook Advance Mastery saya.

Ini adalah program yang saya adakan untuk berkongsi ilmu-ilmu pemasaran online yang lebih advance, khas untuk usahawan yang sudah biasa buat iklan berbayar di Facebook & Instagram.

Tak Pernah Buat FB Ads?

Tolong jangan teruskan membaca. Program ini tidak sesuai untuk anda.

Tapi…

Anda boleh hadir ke program Kelas Facebook Marketing for Newbies saya.

Siapa Saya?

Nama saya Firdaus Azizi.

Kepakaran saya adalah membantu usahawan-usahawan menguasai strategi pemasaran di Facebook yang lebih advance, yang mampu meningkatkan jualan & menjimatkan kos iklan.

Matlamat saya adalah supaya anda boleh mendapat hasil yang diinginkan dalam masa yang pantas dan dengan kos yang minima.

Saya sudah berkecimpung dalam dunia ‘Online Marketing' sejak tahun 2011 dan pernah disenaraikan oleh Wang Cyber sebagai salah seorang daripada 4 ‘Guru' FB Marketing Malaysia.

Alhamdulillah saya sudah mengadakan lebih daripada 50 kelas & seminar di seluruh Malaysia dan telah membantu lebih daripada 3,000 usahawan melalui kelas dan juga video-video panduan saya.

Apa Yang Anda Akan Belajar Dalam Workshop Selamat 2 Hari Ini?

Ini antara topik yang akan saya kongsikan dengan anda dalam workshop selama 2 hari ini.

Hari Pertama

  1. Intro to Power Editor
  2. Cara Buat Iklan Guna Power Editor:
    • Post Engagement
    • Clicks to Website
    • Lead Ads
  3. Teknik Split Testing Yang Betul
    • Basic Split Testing

Hari Kedua

  1. Teknik Split Testing Yang Betul
    • Advance Split Testing
  2. Advance Audience Targeting
    • Strategi Guna Lookalike Audience
    • Custom Audience
  3. Facebook Pixel
    • Website Retargeting
    • Conversion Tracking

Ini adalah workshop praktikal @ hands on; bukan seminar yang anda hanya duduk & dengar saya bercerita di atas pentas.

Pastikan anda hadir dengan laptop supaya anda boleh terus lancarkan kempen Facebook & Instagram dalam kelas.

Siapa Patut Hadir

Workshop ini hanya sesuai jika anda pernah buat iklan di Facebook menggunakan Ads Manager.

Kalau anda tak pernah buat sebarang iklan berbayar di Facebook, atau hanya pernah guna butang “Boost Post” di Page, tolong jangan hadir.

Ini adalah workshop advance di mana saya akan dedahkan semua strategi luar biasa yang jarang orang guna.

PENTING!

Tolong jangan hadir kalau anda mengharapkan sales anda terus melonjak naik selepas workshop ini.

Saya akan berusaha sebaik mungkin untuk berkongsi ilmu dan membimbing anda berdasarkan pengalaman selama 5 tahun saya dalam dunia Online Marketing.

Tapi saya tak dapat menjanjikan sales anda akan terus melonjak naik, ataupun kos iklan anda menjadi 0.01 sen per klik.

Hasil yang anda akan dapat bergantung pada kuasa tindakan anda & kesungguhan anda.

Dan benda ni kadang-kadang (atau biasanya) akan memakan masa sikit.

Faham? Saya bukan tuhan.

Saya tak dapat menjanjikan bulan & bintang.

Tarikh & Lokasi Program

Jadual program Facebook Advance Mastery terdekat seperti di bawah.

Tarikh: 6 & 7 Ogos 2016 (2 hari)
Lokasi: The Atmosphere, Seri Kembangan
Masa: 9 pagi hingga 5 petang

Feedback Peserta Program Sebelum Ini

Ini adalah beberapa feedback peserta program saya sebelum ini.

“Spend RM300, Untung Rm3,000!”

Feedback Kelas Pemasaran Facebook Online

“I never knew on how to create a proper ads on FB and now, i have that confident.”

Testimoni Kelas Pemasaran Online & Facebook Marketing

“Kelas yang sangat comprehensive. Dalam kelas dah run ads dan ads tu perform dengan baik.”

Kelas Facebook Marketing & Pemasaran Online Murah

“Rupanya lebih mudah & banyak advance thing…”

Review Seminar Pemasaran Online & Facebook Marketing

“Kali kedua join Kelas Firdaus Azizi…”

Cara Buat Iklan di Facebook & Instagram Kelas

“Lepas hadir kelas tuan, saya banyak belajar di mana silap saya sebelum ini.”

Kelas Cara Buat Bisnes Online guna Facebook & Instagram

“Tuan guna bahasa yang mudah difahami & ada team yang sangat membantu.”

Seminar Facebook Marketing & Pemasaran Online Guna Instagram

“40K video video dengan spend hanya RM15. Cost hanya 1 sen per video view.”

Feedback Kelas Facebook Marketing & Pemasaran Online Terkini

“Rasa yuran sangat berbaloi!”

Kelas Online Marketing & Facebook Instagram

Jaminan Tak Masuk Akal!

Kalau lepas anda dah hadir program ini, anda rasa…

  • Saya telah membazir masa anda
  • Anda langsung takde belajar benda baru
  • Apa yang anda belajar semua tak berguna

Saya akan pulangkan duit anda 100%!

kalau dah join Kelas Facebook & Cara Buat Blog saya tapi anda tak puas hati, saya pulangkan duit anda.

“Saya Nak Join Facebook Advance Mastery”

Program ini akan berjalan selama 2 hari dan merupakan workshop praktikal (jadi anda wajib bawa laptop).

InsyaAllah selepas kelas, anda akan tau...
  1. Cara Guna Power Editor
  2. Teknik Split Testing Yang Betul
  3. Strategi Advance Audience Target
  4. Cara Guna Facebook Pixel
Bonus #1- Facebook & Whatsapp Support Group (Bernilai RM997)

Saya faham yang selepas program ini, anda mungkin akan ada soalan-soalan yang nak ditanya.

Jadi saya tak akan biarkan anda terkapai-kapai keseorangan.

Anda akan mendapat akses ekslusif ke Support Group di Facebook dan juga Whatsapp di mana…

  • Saya akan selalu berkongsi tips-tips pemasaran terbaru.
  • Dan anda boleh bertanya soalan @ berkongsi cabaran yang dihadapi.

InsyaAllah Support Group ini akan wujud selagi mana saya masih hidup.

Bonus #2- Video Power Editor (Bernilai RM247)

Untuk memudahkan anda ulang kaji apa yang telah diajar dalam program ini, saya akan hadiahkan anda akan Pakej Video Power Editor yang berharga RM247.

Bukan setakat itu…

Sebarang update untuk Pakej Video ini juga akan diberikan kepada anda dengan percuma.

Berapa Yang Anda Perlu Laburkan?

Yuran kebijaksanaan yang anda perlu laburkan untuk…

  1. Join workshop praktikal selama 2 hari
  2. Pakej Video Power Editor
  3. Akses ke Facebook Support Group

… hanya RM697 sahaja!

Nak Jimat RM200?

Daftar dua orang (ke atas) untuk menikmati diskaun sebanyak RM100 seorang dan jimat sehingga RM200 (yuran jadi hanya RM597 seorang).


“Saya Dah Tak Sabar Nak Join!”

Terima kasih & tahniah kerana membuat pilihan yang bijak.

Klik butang di bawah untuk ke borang pendaftaran.

 

1 thought on “Facebook Advance Mastery 2016

Leave a Comment