facebook_pixel

Hubungi Saya

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila isikan borang di bawah.

Nama Anda

Alamat Emel

No Tel (Optional)

Tajuk

Soalan / Pertanyaan

13 thoughts on “Hubungi Saya

  1. Salam tuan
    Saya berminat untuk mengikuti kelas tuan
    Tapi saya ni tak tahu nak buat blog&page
    Soalan saya
    Boleh saya belajar semua 2 dlm kelas tuan nanti
    Tq

    • Salam Cikpuan 🙂

      Terima kasih sebab berminat nak join kelas saya.

      Untuk kelas Facebook, saya takde ajar cara buat Page. Kalau Cikpuan nak join, Cikpuan kena buat Page sesiap sebelum hadir ke kelas.

      Untuk kelas Blog (belum ada tarikh), saya akan ajar macam mana nak setup Blog guna WordPress. Cikpuan boleh hadir tanpa mempunyai blog lagi.

      Kalau perlukan bantuan lanjut, boleh hubungi talian 011 1948 1730 yer Cikpuan 🙂

      Terima kasih

    • Salam Cikpuan,

      Terima kasih sebab berminat nak join kelas saya.

      InsyaAllah saya akan buat kelas Facebook seterusnya pada 14 & 15 November 2015 (masa cuti sekolah kan?)

      Pendaftaran akan dibuka dalam seminggu lagi.

      Harap bersabar~

      Terima kasih

  2. Assalamualaikum Tuan Firdaus,

    Saya sangat berminat dengan kursus yang tuan anjurkan dan ingin menyertainyer. Cuma kalau saya membuat pembayaran pada hari Sabtu @ Ahad boleh dapat ker tawaran harga DISKAUN.

    Watssap Saya 013- 380 3644

    • Wa’alaikumsalam Tuan Razak,

      Terima kasih sebab berminat nak join kelas saya.

      Maaf sangat sebab tawaran diskaun sebanyak 25% dah tamat.

      Tapi…

      Kalau Tuan daftar sebelum jam 9 pagi (Sabtu, 17/10), saya masih boleh berikan Tuan diskaun khas tersebut.

      Selepas jam 9 pagi, harga akan kembali ke harga asal.

      Sekiranya memerlukan bantuan untuk mendaftar, boleh hubungi 011 1948 1730.

      Terima kasih

    • Wa’alaikumsalam Tuan Eazmas 🙂

      Terima kasih sebab berminat nak join kelas saya.

      Maaf sangat sebab kelas terdekat saya di Bangi adalah pada 19 & 20/12.

      Tuan boleh daftar dan dapatkan info lanjut di https://firdausazizi.my/KelasFB 🙂

      Terima kasih

      P.s. – Kalau perlukan bantuan atau ada sebarang pertanyaan, boleh Whatsapp ke 011 1948 1730.

  3. Salam tuan,

    Nampaknya saya agak terlambat untuk join mana2 kelas tuan yang terdekat ni.
    Boleh saya tau bila kelas berikutnya akan diadakan?
    Banyak yg saya perlu perbaiki dalam fb ads saya.
    Terima kasih

Leave a Comment