Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila emelkan ke [email protected] atau hubungi En Aizat Razak di 011 1948 1730.

Anda Ada Sebarang Pertanyaan?

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila isikan borang di bawah atau hubungi En Aizat Razak di 011 1948 1730.

13 thoughts on “Hubungi Saya”

  1. Badruddin Ahmad

    Assalam Sdra Firdaus

    Saya ada produk yg telah mula di pasarkan..
    sy ingin mempelajari dgn lebih mendalam tentang
    teknik2 pemasaran internet..
    Harap dapat menghubungi sy..
    Watsapp: 012-6516 997
    Call : 019 338 3188
    email: [email protected]

  2. Noor fadzili muhamad

    Salam tuan
    Saya berminat untuk mengikuti kelas tuan
    Tapi saya ni tak tahu nak buat blog&page
    Soalan saya
    Boleh saya belajar semua 2 dlm kelas tuan nanti
    Tq

    1. Salam Cikpuan ๐Ÿ™‚

      Terima kasih sebab berminat nak join kelas saya.

      Untuk kelas Facebook, saya takde ajar cara buat Page. Kalau Cikpuan nak join, Cikpuan kena buat Page sesiap sebelum hadir ke kelas.

      Untuk kelas Blog (belum ada tarikh), saya akan ajar macam mana nak setup Blog guna WordPress. Cikpuan boleh hadir tanpa mempunyai blog lagi.

      Kalau perlukan bantuan lanjut, boleh hubungi talian 011 1948 1730 yer Cikpuan ๐Ÿ™‚

      Terima kasih

    1. Salam Cikpuan,

      Terima kasih sebab berminat nak join kelas saya.

      InsyaAllah saya akan buat kelas Facebook seterusnya pada 14 & 15 November 2015 (masa cuti sekolah kan?)

      Pendaftaran akan dibuka dalam seminggu lagi.

      Harap bersabar~

      Terima kasih

  3. Assalamualaikum Tuan Firdaus,

    Saya sangat berminat dengan kursus yang tuan anjurkan dan ingin menyertainyer. Cuma kalau saya membuat pembayaran pada hari Sabtu @ Ahad boleh dapat ker tawaran harga DISKAUN.

    Watssap Saya 013- 380 3644

    1. Wa'alaikumsalam Tuan Razak,

      Terima kasih sebab berminat nak join kelas saya.

      Maaf sangat sebab tawaran diskaun sebanyak 25% dah tamat.

      Tapi…

      Kalau Tuan daftar sebelum jam 9 pagi (Sabtu, 17/10), saya masih boleh berikan Tuan diskaun khas tersebut.

      Selepas jam 9 pagi, harga akan kembali ke harga asal.

      Sekiranya memerlukan bantuan untuk mendaftar, boleh hubungi 011 1948 1730.

      Terima kasih

    1. Wa'alaikumsalam Tuan Eazmas ๐Ÿ™‚

      Terima kasih sebab berminat nak join kelas saya.

      Maaf sangat sebab kelas terdekat saya di Bangi adalah pada 19 & 20/12.

      Tuan boleh daftar dan dapatkan info lanjut di https://firdausazizi.my//KelasFB ๐Ÿ™‚

      Terima kasih

      P.s. – Kalau perlukan bantuan atau ada sebarang pertanyaan, boleh Whatsapp ke 011 1948 1730.

  4. Salam tuan,

    Nampaknya saya agak terlambat untuk join mana2 kelas tuan yang terdekat ni.
    Boleh saya tau bila kelas berikutnya akan diadakan?
    Banyak yg saya perlu perbaiki dalam fb ads saya.
    Terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top