Khas Untuk Yang Ingin Mulakan Bisnes di Facebook…

Seminar Facebook Mastery Workshop Special Edition

Terima kasih sebab berminat nak join Facebook Mastery Workshop “Special Edition”.

Workshop ini saya anjurkan khas untuk usahawan yang…

  1. Baru nak berjinak-jinak buat bisnes di Facebook
  2. Dah buat bisnes di Facebook, tapi tak pernah buat iklan berbayar
  3. Pernah buat iklan berbayar, tapi kos iklan mahal & sales makin drop

Ini bukan workshop peringkat advance, tapi workshop khas untuk level beginner & juga intermediate.

Ini antara feedback terbaru yang saya terima…

“Dah guna FB Ads sejak 4 tahun lepas tapi masih banyak yang saya tak tahu rupanya!”

Review Kelas Facebook Mastery Workshop

“Dah tau cara create, run Page dan juga jawab feedback dari prospek…”

Feedback Kelas Facebook Mastery Workshop

“Sangat berbaloi sebab bukan senang nak dapat ilmu yang perlu experience bertahun-tahun…”

Testimoni Kelas Facebook Mastery Workshop

“Sangat-sangat berbaloi untuk peniaga online. Paling best, size kelas yang kecl & interaksi 2 hala…”

Testimoni Seminar Pemasaran Online

“Alhamdulillah saya dah boleh close sale tanpa perlu menjual barang!”

Feedback Seminar Facebook Marketing

Maaf, Pendaftaran Sudah Ditutup!

Maaf sangat sebab seat dah penuh buat masa ini 🙁

Kami sedang berusaha mencari bilik seminar lain yang lebih besar.

Sila tinggalkan details anda di bawah untuk kami hubungi sekiranya pendaftaran dibuka semula (jika kami jumpa lokasi lain yang sesuai).

Terima kasih!


PENTING!

Kalau anda dah biasa buat Facebook Ads dan takde masalah dari segi kos iklan atau jualan, anda tak perlu join workshop ini.

Dan…

Tolong jangan hadir kalau anda mengharapkan sales anda terus melonjak naik selepas workshop ini.

Saya akan berusaha sebaik mungkin untuk berkongsi ilmu dan membimbing anda berdasarkan pengalaman selama 5 tahun saya dalam dunia Online Marketing.

Tapi saya tak dapat menjanjikan sales anda akan terus melonjak naik, ataupun kos iklan anda menjadi 0.01 sen per klik.

Hasil yang anda akan dapat bergantung pada kuasa tindakan anda & kesungguhan anda.

Dan benda ni biasanya akan memakan masa sikit.

Faham? Saya bukan tuhan.

Saya tak dapat menjanjikan bulan & bintang.

Siapa Saya?

Nama saya Firdaus Azizi.

Kepakaran saya adalah membantu usahawan-usahawan di luar sana untuk memulakan bisnes di Facebook dengan teknik yang betul dan strategi pengiklanan yang berkesan.

Matlamat saya adalah supaya anda boleh mendapat hasil yang diinginkan dalam masa yang pantas dan dengan kos yang minima.

Saya sudah berkecimpung dalam dunia ‘Online Marketing' sejak tahun 2011 dan pernah disenaraikan oleh Wang Cyber sebagai salah seorang daripada 4 ‘Guru' FB Marketing Malaysia.

Alhamdulillah saya sudah mengadakan lebih daripada 50 kelas & seminar di seluruh Malaysia dan telah membantu lebih daripada 3,000 usahawan melalui kelas dan juga video-video panduan saya.

Apa Yang Anda Akan Belajar Dalam Workshop Selamat 3 Hari Ini?

Ini antara topik yang akan saya kongsikan dengan anda dalam workshop selama 3 hari ini.

Hari Pertama

  1. Cara Create Avatar Pelanggan Idaman by Khairi Ariff (pengasas LikeMethod)
  2. Teknik Close Sale & Follow Up Berkesan
  3. Database Management untuk Phone
  4. Tips Pengurusan Fanpage
  5. Intro to Facebook Ads
  6.  Cara Tulis Ayat Iklan Yang Berkesan by Aqif Azizan (pengasas Write to Wealth)

Hari Kedua

  1. Cara Buat Iklan di Facebook guna Ads Manager
    1. Audience Targeting
    2. Pengurusan Budget
    3. Strategi Bidding & Optimization
  2. Cara Analisa Prestasi Iklan

Hari Ketiga (Guerrilla Instagram by Aulis Uwais)

  1. Cara Buat Instagram Ads
  2. Intro to “Insta for Business”
  3. Cara Guna Username
  4. Cara Setup profile Instagram
  5. Strategi Posting di Instagram
  6. Koleksi Apps Penting untuk Bisnes di Instagram
  7. Teknik Rahsia #Hashtag Berpengaruh
  8. Tips Follow & Unfollow
  9. Strategi Power Cross Promote (JV)
  10. Teknik Letupkan Jualan Guna Contest Insta

Ini adalah workshop praktikal @ hands on; bukan seminar yang anda hanya duduk & dengar saya bercerita di atas pentas.

Pastikan anda hadir dengan laptop supaya anda boleh terus lancarkan kempen Facebook & Instagram dalam kelas.

Saya Berminat & Nak Daftar Sekarang

Tarikh & Lokasi Program

Jadual program Facebook Mastery Workshop terdekat seperti di bawah.

Tarikh: 28 – 30 Mei 2016 (3 hari)
Lokasi: MyFawa Training Center, Seksyen 9 Shah Alam
Masa: 9 pagi hingga 6 petang

Saya Berminat & Nak Daftar Sekarang

Feedback Peserta Program Sebelum Ini

Ini adalah beberapa feedback peserta program saya sebelum ini.

“Spend RM300, Untung Rm3,000!”

Feedback Kelas Pemasaran Facebook Online

“I never knew on how to create a proper ads on FB and now, i have that confident.”

Testimoni Kelas Pemasaran Online & Facebook Marketing

“Kelas yang sangat comprehensive. Dalam kelas dah run ads dan ads tu perform dengan baik.”

Kelas Facebook Marketing & Pemasaran Online Murah

“Rupanya lebih mudah & banyak advance thing…”

Review Seminar Pemasaran Online & Facebook Marketing

“Kali kedua join Kelas Firdaus Azizi…”

Cara Buat Iklan di Facebook & Instagram Kelas

“Lepas hadir kelas tuan, saya banyak belajar di mana silap saya sebelum ini.”

Kelas Cara Buat Bisnes Online guna Facebook & Instagram

“Tuan guna bahasa yang mudah difahami & ada team yang sangat membantu.”

Seminar Facebook Marketing & Pemasaran Online Guna Instagram

“40K video video dengan spend hanya RM15. Cost hanya 1 sen per video view.”

Feedback Kelas Facebook Marketing & Pemasaran Online Terkini

“Rasa yuran sangat berbaloi!”

Kelas Online Marketing & Facebook Instagram

Saya Berminat & Nak Daftar Sekarang

Jaminan Tak Masuk Akal!

Kalau lepas anda dah hadir program ini, anda rasa…

  • Saya telah membazir masa anda
  • Anda langsung takde belajar benda baru
  • Apa yang anda belajar semua tak berguna

Saya akan pulangkan duit anda 100%!

kalau dah join Kelas Facebook & Cara Buat Blog saya tapi anda tak puas hati, saya pulangkan duit anda.

“Saya Nak Join Facebook Mastery Workshop”

Program ini akan berjalan selama 3 hari dan merupakan workshop praktikal (jadi anda wajib bawa laptop).

InsyaAllah selepas kelas, anda akan tau...
  1. Cara Tulis Ayat Iklan Yang Betul
  2. Teknik Close Sale Yang Berkesan
  3. Strategi Follow Up Yang Akan Meningkatkan Keuntungan
  4. Cara Buat Iklan di Facebook & Instagram Dengan Betul & Selamat
  5. Cara Baiki Prestasi Iklan Untuk Kurang Kos & Tingkatkan Jualan
  6. Cara Buat Bisnes di Instagram
Bonus #1- Facebook & Whatsapp Support Group (Bernilai RM997)

Saya faham yang selepas program ini, anda mungkin akan ada soalan-soalan yang nak ditanya.

Jadi saya tak akan biarkan anda terkapai-kapai keseorangan.

Anda akan mendapat akses ekslusif ke Support Group di Facebook dan juga Whatsapp di mana…

  • Saya akan selalu berkongsi tips-tips pemasaran terbaru.
  • Dan anda boleh bertanya soalan @ berkongsi cabaran yang dihadapi.

InsyaAllah Support Group ini akan wujud selagi mana saya masih hidup.

Bonus #2- Video Panduan Step By Step (Bernilai RM147)

Untuk memudahkan anda ulang kaji apa yang telah diajar dalam program ini, saya akan hadiahkan anda akan Pakej Video Cara Mulakan Bisnes di Facebook yang berharga RM147.

Bukan setakat itu…

Sebarang update untuk Pakej Video ini juga akan diberikan kepada anda dengan percuma.

Berapa Yang Anda Perlu Laburkan?

Yuran kebijaksanaan yang anda perlu laburkan untuk…

  1. Join workshop praktikal selama 3 hari
  2. Pakej Video Panduan Cara Mulakan Bisnes di Facebook
  3. Akses ke Facebook Support Group

… hanya RM497 sahaja!

Ini Tawaran Khas Daripada Saya

  • Kalau anda daftar tiga orang ke atas, yuran hanya RM397 seorang (jimat sebanyak RM100 seorang)

“Saya Dah Tak Sabar Nak Join!”

Terima kasih & tahniah kerana membuat pilihan yang bijak.

Klik butang di bawah untuk mendaftar.

 

Pastikan anda sudah membaca Refund Policy kami dan juga Disclaimer.

79 thoughts on “Khas Untuk Yang Ingin Mulakan Bisnes di Facebook…”

    1. Salam Cikpuan Marina,

      Terima kasih sebab berminat nak join FMW2016.

      InsyaAllah next workshop selepas bulan 1 adalah dalam bulan 3.

      Boleh follow blog & FB saya untuk dapatkan info terkini.

      Terima kasih

  1. Salam tuan, jadi maknanya pembayaran nak harga Diskaun tu kena buat setakat 25 je la kan, so 26 tu dah tak boleh. camtu ke?

    1. Salam Tuan,

      Terima kasih sebab berminat nak join FMW2016.

      Untuk mendapat harga Early Bird, bayaran perlu dilakukan SEBELUM hari Sabtu, 26 Disember 2015.

      Kalau ada soalan atau perlukan bantuan, boleh hubungi 011 1948 1730.

      Terima kasih

    1. Salam En Nazrin,

      Terima kasih sebab berminat nak join FMW2016.

      Harga Early Bird masih available buat masa ini (kuota tinggal lagi 13).

      Boleh daftar segera kalau takut terlepas harga special ini yer 😉

      Terima kasih

    1. Salam Cikpuan Sabariah,

      Terima kasih sebab berminat nak join Facebook Mastery Workshop. InsyaAllah next FMW di Bangi dalam bulan 3 tahun ini. Boleh follow Blog & Fanpage saya untuk info terkini.

      Terima kasih

  2. Assalam tuan,
    Saya ingin bertanya adakah kelas Facebook Mastery Workshop 2016 ni kelas asas? Saya berminat untuk sertai untuk kelas asas. Berapa yuran untuk sertai kelas tersebut? Sekian, terima kasih.

    1. Salam Tuan Amar Gaddafi,

      Terima kasih sebab berminat nak join Facebook Mastery Workshop. Maaf sebab lambat respon soalan Tuan.

      InsyaAllah FMW2016 memang khas untuk level Beginner & Intermediate. Kalau Tuan takde basic FB Ads pun insyaAllah takde masalah.

      Yuran untuk workshop selama 2 hari ini hanya RM497.

      Terima kasih

    1. Salam Tuan,

      Terima kasih sebab berminat nak join program saya.

      InsyaAllah memang ada perancangan untuk kelas di Johor. Kemungkinan dalam pertengahan tahun ini.

      Terima kasih

    1. Salam Tuan Hakim,

      Maaf. Tawaran harga Early Bird dah tamat.

      Kalau serious berminat nak join, boleh daftar dengan yuran hanya RM497 untuk workshop selama 2 hari.

      Terima kasih

  3. Mohd Yasmin bin Tengah

    Assalamualikum tuan, saya berminat utk joint facebook Mastery Workshop yang akan di adakan di sungai pertani, masih ada kekosongan lagi ke?

    1. Salam Cikpuan Liana,

      Terima kasih sebab berminat nak join program saya.

      Maaf sebab saya biasanya hanya buat di utara sekali saja setahun.

      Boleh follow blog & FB saya, just incase saya ada terbuka hati nak buat lagi sekali di Kedah 🙂

      Terima kasih

  4. Mohd Yasmin bin Tengah

    Salam, memohon bantuan pada yang pakar, dah setting iklan tapi banyak like dari orang indon, kenapa jd mcm tu yer?
    pohon pencerahan di mana silapnya tentang setting saya itu. Terima kasih.

    1. Salam Tuan Asri,

      Terima kasih sebab berminat nak join program saya.

      Di Pantai Timur, insyaAllah plan nak buat di Kuala Terengganu pada 18 & 19/3.

      Pendaftaran insyaAllah akan dibuka 1/2 nanti.

      Terima kasih

    1. Salam Cikpuan 🙂

      Terima kasih sebab berminat nak join Facebook Mastery Workshop saya.

      InsyaAllah di Johor mungkin dalam pertengahan tahun nanti.

      Boleh follow & subscribe dengan blog saya untuk info terbaru.

      Terima kasih

    1. Salam Tuan Badrul,

      Terima kasih sebab berminat nak join kelas saya.

      Maaf sebab belum ada tarikh untuk program di Kelantan. Tapi Insya-Allah memang ada plan nak ke sana 🙂

      Boleh follow Page saya dan juga Blog ini. Insya-Allah saya akan Update bila dah decide tarikh.

      Terima kasih

    1. Salam Cikpuan Mazliani,

      Terima kasih sebab berminat nak join kelas saya.

      Maaf sangat sebab tahun ini takde perancangan untuk kelas di Kuantan.

      Yang ada hanya di Kuala Terengganu dan Kota Bharu setakat ini.

      Terima kasih

    1. Salam Cikpuan Ena,

      Terima kasih sebab berminat nak join kelas saya.

      Untuk di Kedah, saya baru buat bulan 1 aritu. InsyaAllah next kelas di utara dalam hujung tahun ini atau awal tahun depan.

      Terima kasih

      1. Saya bersedia menjadi coordinator untuk di Kota Kinabalu, Sabah jika Tuan berhajat untuk anjurkan di Kota Kinabalu, Sabah.

        Saya sudah melanggan Pakej Video memulakan FB Ads dan Power Editor daripada Tuan. Memang Awesome!

        1. Salam Cikpuan,

          Terima kasih sebab berminat nak jemput saya ke Sabah.

          Kalau Cikpuan boleh kumpulkan 20 orang peserta untuk program Facebook Mastery Workshop di sana, insyaALlah saya ON jer.

          Tentang tarikh, boleh hubungi 011 1948 1730 untuk dapatkan tarikh yang saya available.

          Terima kasih

  5. Sy berminat utk join…tp sy masih mmpunyai anak kecil umur dlm sebulan lebih….baru hbs pantang time tu….blh bw masuk baby ke dlm dwn kuliah….bby x gangggu sbb dia akan susu shj…atau sy bw pnjaga ke sana….penjaga duduk di bilik mana2 yg sesuai….

    1. Salam Puan Aini,

      Terima kasih sebab berminat nak join Facebook Mastery Workshop.

      Takde masalah kalau Puan nak bawa baby yang masih menyusu asalkan baby tersebut boleh dikawal. Kalau ada penjaga insyaAllah lebih bagus.

      Puan boleh hubungi 011 1980 1730 jika ada soalan @ perlukan bantuan.

      Terima kasih

  6. Aslm Tuan Firdaus. Sy Pengiran. Sudah beli Video combo dari Tuan. Kalau sy nk join kelas y di terengganu hari pertama shja boleh ke?

    Kalau boleh berapa harganya?

    1. Salam Tuan,

      Terima kasih sebab dah dapatkan Pakej Video saya & berminat nak join FMW di Kuala Terengganu.

      Kalau nak join untuk hari pertama saja, boleh, tapi yuran tetap kena bayar untuk 2 hari.

      Btw, Tuan boleh daftar FMW dengan harga diskaun sebab pernah dapatkan pakej video saya.

      Terima kasih

  7. uiks baru tau ada buat kelas 18 n 19hb kat kuala terengganu…nape la terlambat tau..sayangnya dah ada plan lain..erm satu kelas biasa limit berapa orang ye?

  8. Salam, saya berminat nak pergi kelas yg kat bangi tu. Tapi buat masa ni saya dan partner hanya ada satu laptop sahaja. Soalan saya, adakah nanti seat asing lelaki dgn perempuan? Atau boleh duduk campur?

    1. Salam Cikpuan,

      Terima kasih sebab berminat nak join kelas saya di Bangi nanti.

      Seat dalam kelas ada bebas.

      Tapi biasanya yang perempuan akan duduk dalam geng perempuan. Yang laki dalam geng lelaki.

      Kalau yang suami isteri, biasanya duduk sekali 🙂

      Harap menjawab persoalan.

      Terima kasih

  9. Assalamualaikum tuan sya minat join ni,tapi sya jauh kat sabah xbuat ka program ni tuan terima kasih

    1. Wa’alaikumsalam Cikpuan Nursita,

      Terima kasih sebab berminat nak join kelas saya.

      Maaf sebab buat masa ni takde plan untuk buat kelas di Sabah.

      Mungkin hujung tahun baru saya akan ke sana lagi (biasanya bulan 12).

      Boleh follow FB saya dan juga Blog ini untuk update terkini.

      Terima kasih

    1. As Salam Cikpuan Zaihana,

      Terima kasih sebab berminat nak join Facebook Mastery Workshop.

      Maaf sangat sebab lambat respon.

      Cikpuan boleh daftar segera secara online di https://firdausazizi.my//fmw2016 🙂

      Kalau daftar cepat, boleh dapat harga EARLYBIRD hanya RM397.

      Jika ada sebarang soalan @ pertanyaan, boleh Whatsapp ke 011 1948 1730 yer.

      Terima kasih

    1. Salam Tuan Rahmat,

      Terima kasih sebab berminat nak join Facebook Mastery Workshop.

      Alhamdulillah masih ada beberapa kekosongan lagi untuk tarikh 28 – 30/5.

      Tuan boleh daftar secara online di firdausazizi.my/fmw2016 🙂

      Sila hubungi 01119481730 jika perlukan bantuan.

      Terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top