Letih Layan Komen “PM” di Page?

Adakah anda ada salah satu masalah di bawah:

  • Prospek tetap komen “PM” walaupun CTA dah jelas suruh Whatsapp?
  • Banyak sangat komen di Page sampai tak terlayan?
  • Takde masa nak PM setiap prospek di Page?

Jika Ya, pastikan anda teruskan membaca!

Cara Reply Komen di Page dengan Pantas

Bagaimana Kisahnya Bermula…

Dalam bulan 2 yang lepas, saya ada pergi bercuti sekejap bersama keluarga.

Sambil bercuti tu, saya ada join cabaran affiliate untuk DVD Revolusi Manipulasi Instagram.

Saya menggunakan FB Ads untuk mendapatkan prospek yang targeted supaya kerja saya lebih mudah; tak perlu spend banyak masa mengadap Facebook.

Nak dijadikan cerita…

Iklan yang saya buat, ramai betul orang dok komen “Nak”, “PM” dan “Berminat”.

Padahal saya dah siap-siap letak Call to Action yang jelas!

Bila ramai yang komen, saya pun stress la sebab terpaksa check setiap komen dan Reply.

Tengah bercuti, tapi mengadap phone. Siapa tak stress?

Bermulalah Misi Mencari ‘Pembantu'

Untuk memastikan saya dapat bercuti dengan bahagia, saya pun mula mencari kalau ada cara untuk AutoReply komen post-post di Page berdasarkan Keyword yang pilih.

Alhamdulillah, saya terjumpalah dengan satu software yang nampak macam boleh bantu selesaikan masalah saya.

Cuma lepas saya try software tu, banyak sangat benda yang nak kena baiki sebelum boleh guna dengan aman.

Pening kepala saya cuba godek-godek coding untuk software tersebut.

Yelah…

Saya ni lulusan Engineering, bukan lulusan IT ataupun Programming.

Selepas beberapa hari mencuba, akhirnya saya give up dan decide nak cari Programmer bertauliah untuk tolong betulkan software tersebut.

Susah jugak rupanya nak cari Programmer.

Yang saya jumpa, harganya semua boleh tahan kapak. Average dalam USD 750 😛

Saya pun give up untuk cari Programmer.

Tiba-tiba, ada seorang kawan saya ni PM tanya kalau saya dah jumpa belum Programmer yang boleh tolong betulkan software tersebut.

Saya bagitau dia,

“Saya dah cari merata. Mostly letak harga mahal sangat. Sampai USD 750…”

Kawan saya ni Reply,

“Takpelah bro. Biar saya tolong tengok kalau saya boleh bantu. Saya tak pernah buat software yang berkait dengan Facebook ni…

… Tapi saya boleh cubalah tengok kan. Apa features yang bro perlukan?”

Alhamdulillah.

Tak sangka tiba-tiba kawan saya ni nak tolong.

Saya pun apa lagi, terus senaraikan apa features tambahan yang diperlukan supaya software tersebut boleh digunakan dengan baik.

Long Story Cut Short…

Alhamdulillah selepas beberapa hari, kawan saya berjaya Upgrade software tersebut dengan beberapa features baru yang saya mintak.

Ini adalah bagaimana software tersebut berfungsi:

  1. Pilih post mana yang kita nak software tolong Response
  2. Set apa Keyword yang kita nak Software track
  3. Tentukan sampai bila kita nak Software tersebut monitor post tersebut

Setiap kali bila ada prospek komen berdasarkan Keyword yang kita dah Set, software akan:

  1. AutoLike komen tersebut
  2. AutoReply komen tersebut ikut skrip yang kita tulis
  3. AutoPM pengomen tersebut ikut skrip yang lain pula (optional)

Ketiga-tiga tindakan di atas akan berlaku dalam masa 5-10 minit selepas prospek tinggalkan komen.

Bayangkan…

Anda dah tak perlu susah payah check setiap komen di Page dan PM setiap pengomen.

Anda hanya perlu luangkan masa dalam lebih kurang 5 minit untuk setting software ini, dan tunggu prospek PM atau Whatsapp anda semula.

Best ke best?

Setakat Ini…

Alhamdulillah, setakat ini 75 orang sudah melanggan sistem FB AutoResponse ini yang saya namakan FirPro.

Ofcourse, ada sedikit kos yang perlu dibayar untuk melanggan servis ini sebab…

  • Saya terpaksa menyewa server yang agak mahal (USD 539.88)
  • Upah kepada kawan saya yang sedang membantu saya Upgrade software tersebut(akan ada beberapa features tambahan yang kami akan release dari semasa ke semasa)
  • Servis, support & maintenance

Anyway, yuran langganan untuk software @ sistem ini sangat-sangat murah dan dijamin berbaloi.

  • 1 bulan – RM70
  • 3 bulan – RM150
  • 6 bulan – RM250
  • 1 tahun – RM450

Yuran ini ada kemungkinan terpaksa dinaikkan jika server tak mampu nak handle (sebab saya akan terpaksa dapatkan server yang lebih mahal).

Nak Test Demo AutoReply?

Klik LINK INI dan komen “Nak” di post tersebut.

Sistem akan Like, Reply komen & PM anda dalam masa lebih kurang 5 minit.

Info Penting!

  1. Untuk akaun berbayar, tiada limit dari segi jumlah Page (akaun Free hanya ada 1 Page). Tapi ada limit jumlah post yang boleh di AutoResponse (15 buat masa ini).
  2. Pastikan anda menggunakan software ini dengan berhemah; bukan dengan tujuan untuk SPAM.
  3. Saya tidak bertanggungjawab sekiranya anda tiba-tiba disekat oleh Facebook daripada Reply komen (boleh berlaku jika Facebook rasa anda menyepam).
  4. Saya akan berusaha sebaik mungkin untuk pastikan software sentiasa boleh digunakan.
  5. Software ini mematuhi polisi Facebook (buat masa ini). Walau bagaimanapun, saya tidak boleh berbuat apa-apa sekiranya pihak Facebook menukar polisi mereka pada masa akan datang.
  6. Refund boleh dibuat dalam tempoh 30 hari.
  7. Ada soalan? Emelkan ke [email protected] atau tanya dalam FB group Facebook Instant Reply.

“Saya Berminat Nak Langgan Sistem FirPro!”

Terima kasih sebab berminat nak langgan Sistem FirPro @ Faceboon Instant Response Pro.

Sila isikan borang tempahan di bawah & pastikan anda terima emel pengesahan tempahan.

Pengaktifan akaun akan dilakukan dalam masa 24 ke 48 jam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top