Blog Firdaus Azizi

Macam Mana Nak Pastikan Anda Dapat Pulangan yang Postif Melalui Iklan FBads

Saya percaya…

…sebagai peniaga online, bila kita buat iklan guna FBads, kita mesti nakkan keuntungan.

Kalau tak, buat apa nak susah payah setting iklan dan keluar duit kan?

Tapi, soalnya…

Macam mana nak pastikan kita berjaya dapat keuntungan melalui iklan FBads?

Jadi, kali ni, saya nak bongkarkan rahsia untuk buat iklan FBads yang boleh “MENGGEMUKKAN POKET” bisnes anda.

Dalam video ni, saya tunjukkan cara untuk check samada iklan yang anda buat tu mendatangkan keuntungan atau kerugian.

Bukan tu je, saya juga share tentang apa yang perlu anda buat jika iklan tak mendatangkan pulangan yang positif (Baca: rugi)

Oh ya… Sebelum tonton video ni, sila ambil kertas dan pen, sebab anda kena catit nota.

Apa yang saya bakal dedahkan dalam video ni, penting untuk bisnes anda.

 

Nak Video Panduan Facebook Ads Terkini? Percuma Sahaja!

Hanya Masukkan Nama & Alamat Emel Anda Dan Klik Butang 'Download Sekarang!'

artikel berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nak Video Pemasaran Facebook Percuma?

Nak Video Pemasaran Facebook Percuma?

Masukkan details anda di bawah untuk muat turun pakej video percuma daripada saya.

You have Successfully Subscribed!

Shares
Scroll to Top