Blog Firdaus Azizi

Cara Tanam ‘PIXEL CODE’ dalam Website Anda

Ada website tapi tak tau macam mana nak tanam “PIXEL CODE”?

Kalau macam tu, anda boleh tengok video tutorial ni.

Dalam video dibawah ni , saya tunjukkan langkah demi langkah cara tanam pixel dalam website. 👇

Semoga bermanfaat~

NOTA:

1. Kalau anda masih belum ada website, saya rekemen dapatkan video “Panduan WordPress” untuk belajar cara yang paling mudah untuk buat website. Klik sini untuk dapatkan video panduan -> http://bit.ly/videowordpressfa)

2. Kalau nak belajar strategi “Retargeting” yang lengkap, boleh sertai Workshop Facebook Marketing Revolution pada Ogos ni. Klik butang merah dibawah ni. 👇

Nak Video Panduan Facebook Ads Terkini? Percuma Sahaja!

Hanya Masukkan Nama & Alamat Emel Anda Dan Klik Butang 'Download Sekarang!'

artikel berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nak Video Pemasaran Facebook Percuma?

Nak Video Pemasaran Facebook Percuma?

Masukkan details anda di bawah untuk muat turun pakej video percuma daripada saya.

You have Successfully Subscribed!

Shares
Scroll to Top