Facebook Marketing

Cara Pilih Targeting dan Interest FB Ads yang Berkesan

“Tuan, saya jual produk XXX, kalau buat ads, nak guna interest apa ya?”

Inilah soalan yang kerap saya terima dari tahun 2013 sehingga kini.

Disebabkan soalan ni agak hot, saya buat terus satu video khas untuk jawab soalan ni.

Dalam video ni, saya tunjukkan pada anda, macam mana nak tentukan targeting dan interest yang betul.

Kalau anda guna teknik ni, InsyaAllah, lepas ni ads anda akan kena pada orang yang tepat.

Seminar Pemasaran Online Terkini 2018 By Firdaus Azizi

Dengan syarat, copywriting dan gambar yang anda guna pun menarik la.

Kalau targeting dan interest betul, tapi copywriting dan gambar tak menarik, ads ke laut juga.

Huhu…

So, saya tak nak cerita panjang, anda tonton je video ni.

Nota Kaki:

  1. Kalau anda rasa video ni bermanfaat, tekan la butang share dan tag rakan-rakan usahawan yang lain ya? =)
  2. Kalau anda berminat nak belajar cara untuk buat ayat iklan yang power, boleh join kelas online copywriting. Tekan je butang merah dibawah ni untuuk join.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nak Join Workshop Terdekat Saya?Klik Sini!
+ +
Shares