Berminat Nak Dapatkan Software InsightZilla, Digzilla atau Zillatics?

Baca info di bawah dengan teliti sampai habis sebab saya ada hadiah berharga tergempar RM494 untuk anda.

Hadiah ini hanya sah untuk hari ini sahaja (13 Jun 2017)

Terima kasih sebab berminat mendapatkan software Zilla's daripada saya.

Ada 3 software dalam ZillaSuite ini, dan anda bebas memilih mana satu yang anda perlukan (sebab keperluan setiap orang adalah berbeza).

Dan untuk setiap software yang anda beli, anda juga akan terima bonus percuma yang sangat bernilai daripada saya.

1. Digzilla - Market Research

Bagi saya, antara ketiga-tiga Zilla, ini adalah yang paling menarik sebab anda boleh guna untuk cari idea nak tulis ayat iklan yang bagaimana (sebab boleh tengok ayat iklan pesaing dan juga macam mana respon pada iklan tersebut).

Selain itu, dengan Digzilla juga anda boleh buat analisa untuk lihat demografi orang yang Engage dengan post pesaing anda tadi.

Yang tak bestnya adalah Digzilla tidak dijual secara loose atau berasingan. Anda perlu combo kan Digzilla dengan Zillatics atau Insightzilla.

Tonton video di bawah untuk lihat review tentang Digzilla.

2. Insightzilla - Audience Insight Booster

Software kedua ini pula biasanya akan digunakan semasa nak buat iklan atau lebih tepat lagi, bila nak cari interest apa yang anda nak sasarkan iklan anda.

Cara yang biasa kita buat adalah masukkan interest satu-satu berdasarkan apa yang Facebook suggest di bahagian Interest.

Proses ini kadang-kadang slow sangat, dan ada kemungkinan kita akan terlepas pandang beberapa interest penting yang relevan dengan produk atau servis kita.

Bila dah guna Insightzilla, kita boleh buat carian Interest dengan lebih pantas; siap boleh cari related Interest terus.

Paling best adalah kita boleh Copy Paste semua interest yang kita dah dapat dari Insightzilla dan masukkan secara bulk di bahagian Audience Targeting.

Tonton video di bawah untuk lihat bagaimana InsightZilla berfungsi.

3. Zillatics - Awesome Analytics

Software ketiga ini akn berguna bila kita dah buat iklan menggunakan banyak interest sekaligus.

Fungsinya adalah untuk extract dan tunjukkan pada kita prestasi setiap Interest yang kita guna dalam satu-satu Ad Set.

Kekurangan software ini atau lebih tepat, limitation yang diletakkan oleh Facebook adalah iklan yang kita nak analyze guna Zillatics perlu Run minima selama 2 hari.

Kekurangan yang kedua pula adalah data yang dapat di extract hanya untuk 7 hari yang lepas sahaja.

Anda boleh tonton video di bawah untuk lihat bagaimana Zillatics berkerja.

Software Mana Yang Patut Anda Guna?

Untuk menjawab soalan ini, ia bergantung pada keperluan masing-masing.

  • Kalau anda jenis yang perlu banyak buat Research untuk cari Audience Targeting yang berkesan, gunalah Insightzilla.
  • Kalau anda jenis yang nak cari idea-idea untuk menulis content dan ayat iklan yang berkesan, Digzilla adalah jawapannya.
  • Dan kalau anda banyak buat split testing Interest dan nak tau result dengan cepat dan tepat, insyaAllah Zillatic boleh membantu.

Ini Bonus Percuma Dari Saya Untuk Anda!

Untuk setiap software tersebut, saya ada sediakan bonus khas untuk membantu anda dapatkan hasil yang terbaik dan supaya pelaburan anda betul-betul berbaloi.

Ini bonus percuma yang anda akan terima untuk setiap satu software tersebut:

  • Zillatics @ InsightZilla Sahaja (harga RM133)

1

10 Video Advance Facebook Marketing selama 1 jam 45 minit berharga RM197.

Ini topik yang disentuh dalam 10 video di atas:

  • Cara Asas Buat Split Testing Guna Power Editor
  • Cara Track & Analyze Result Split Testing
  • Strategi Guna Custom Audience & Lookalike Audience
  • Cara Buat Website Custom Audience
  • Cara Guna Page Engagement Custom Audience
  • Cara Retarget Iklan Pada Siapa Yang Dah Tengok Video Anda
  • Zillatics + Digzilla @ InsightZilla + Digzilla (harga RM313)

1

10 Video Advance Facebook Marketing selama 1 jam 45 minit berharga RM197.

Ini topik yang disentuh dalam 10 video di atas:

  • Cara Asas Buat Split Testing Guna Power Editor
  • Cara Track & Analyze Result Split Testing
  • Strategi Guna Custom Audience & Lookalike Audience
  • Cara Buat Website Custom Audience
  • Cara Guna Page Engagement Custom Audience
  • Cara Retarget Iklan Pada Siapa Yang Dah Tengok Video Anda

2

Pakej Video Cara Bina Website Dengan Mudah & Murah (Kos Bawah RM100).

Pakej video ini berharga RM97 dan mempunyai 6 video dengan tempoh durasi selama 2 jam 8 minit.

Ini 6 topik yang akan disentuh dalam pakej video ini:

  • Cara Beli Domain & Hosting Yang Murah & Berkualiti
  • Cara Pasang WordPress 
  • Setting Penting & Cara Guna WordPress Yang Betul
  • Cara Bina Landing Page (seperti ini) dengan Mudah
  • Cara Bina Borang Dalam WordPress
  • Cara Pasang Facebook Pixel & Retargeting FB Ads
  • InsightZilla + Digzilla + Zillatics @ ZillaSuite (harga RM433)

1

Akses Kepada 41 Video Dalam Pakej ViPER Reloaded yang berharga RM397

Durasi kesemua video di atas adalah selama 8 jam 24 minit.

Ini antara topik yang disentuh dalam 41 video di atas:

  • Cara Guna Power Editor Untuk Menghasilkan Iklan Yang Berkesan
  • Cara Buat Pelbagai Jenis Iklan (Canvas, Messenger Destination Ads, Sponsored Message, Video Link Ads, etc)
  • Cara Asas Buat Split Testing Guna Power Editor
  • Cara Advance Buat Split Testing
  • Cara Track & Analyze Result Split Testing
  • Strategi Guna Custom Audience & Lookalike Audience
  • Cara Buat Website Custom Audience
  • Cara Guna Page Engagement Custom Audience
  • Cara Retarget Iklan Pada Siapa Yang Dah Tengok Video Anda

(Anda akan diberi akses kepada Pakej ViPER Reloaded selama 100 hari.)

2

Pakej Video Cara Bina Website Dengan Mudah & Murah (Kos Bawah RM100).

Pakej video ini berharga RM97 dan mempunyai 6 video dengan tempoh durasi selama 2 jam 8 minit.

Ini 6 topik yang akan disentuh dalam pakej video ini:

  • Cara Beli Domain & Hosting Yang Murah & Berkualiti
  • Cara Pasang WordPress 
  • Setting Penting & Cara Guna WordPress Yang Betul
  • Cara Bina Landing Page (seperti ini) dengan Mudah
  • Cara Bina Borang Dalam WordPress
  • Cara Pasang Facebook Pixel & Retargeting FB Ads

Soalan Popular @ F.A.Q.

1. Selamat Ke Guna Software Ni?

Insya-Allah selamat sebab ia menggunakan API Facebook yang terbaru dan sentiasa dikemaskini.

2. Berbaloi ke?

Personally saya rasa berbaloi sebab anda hanya bayar sekali untuk lifetime access dan free update.

Paling penting, anda juga akan terima video-videi tambahan sebagai bonus daripada saya.

3. Ada Refund?

Anda boleh cuba software-software ini selama 30 hari. Dan kalau anda tak puas hati, anda bebas untuk dapatkan kembali wang anda 100%.

4. Bila Bonus Akan Diberi?

InsyaAllah akses pada semua bonus yang dijanjikan ini akan diberi selewat-lewatnya pada 16 Jun 2017.

Copyright © 2017. FA Marketing Sdn Bhd.

Scroll to Top

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.