Halaman Ini Khas Untuk Alumni Firdaus Azizi Sahaja

Letih Layan Komen & PM di Page?

Kini anda tak perlu lagi stress & buang masa. Biar robot power ini buat kerja untuk anda (dan reply semuanya dalam masa tak sampai 10 saat!)

Dulu saya selalu stress bila buat iklan.

Bukan sebab takde respon atau sale, tapi sebab ramai sangat orang kita ni suka komen "PM" walaupun kita dah bagi arahan jelas dalam ayat iklan.

Kalau anda biasa buat iklan, mesti anda juga pernah kena kes yang serupa.

Nak check satu-satu komen dekat setiap post memang makan masa.

Bila dah Reply komen "PM" tu dan hantar Message dekat dia, dia 'seen' jer tapi tak respon.

Pulak~

Rasa cam nak nangis jer kan?

Anyway, itu kisah dulu...

Alhamdulillah sekarang saya dah tak perlu buang masa check komen dekat setiap iklan yang saya buat.

Saya dah serahkan tugas tersebut pada robot untuk settlekan.

Dia buat kerja jauh lagi cepat dari saya; tak sampai 10 saat, komen dah dibalas. Siap dia tolong hantarkan PM pada si pengomen.

Memang laju~

Bukan setakat komen di Page, kalau ada orang hantar PM pun robot tu boleh tolong reply kan.

Memang seriously sangat menjimatkan masa.

Oh, dan yang paling best...

Robot ni boleh tolong follow-up setiap orang yang pernah PM kita (ala-ala broadcast message guna Whatsapp, tapi ni guna Messenger).

Nak Lihat Berapa Pantas Robot Ini Buat Kerja?

Klik gambar di bawah dan cuba komen "Nak".

"Wah, Bestnya! Saya Pun Nak Gunalah..."

Dah lihat betapa lajunya robot ini respon?

Best kan? 

Saya faham anda mesti tak sabar nak guna robot ini untuk uruskan page anda.

Tapi ada sikit lagi yang saya nak kena terangkan tentang sistem ini supaya anda betul-betul faham macam mana ia berfungsi.

Dalam robot ini, ada 2 sistem penting; kedua-duanya mempunyai fungsi yang berbeza dan saling melengkapi.

Anda boleh pilih untuk guna hanya salah satu sistem atau kedua-duanya sekali.

1. Sistem AutoPM

  • AutoReply komen di Page dalam masa kurang 10 saat.
  • AutoPM prospek dengan info yang diperlukan.
  • Meningkatkan jualan sebab prospek suka respon yang pantas :)

2. Sistem AutoChat

  • AutoReply dan layan prospek yang PM walaupun tengah malam buta.
  • Automatik hantar ayat, video, gambar atau link terus pada prospek.
  • Blast message @ follow up kepada prospek yang pernah PM page (ala² fungsi broadcast dalam Whatsapp).

Nota Penting:

Sistem AutoChat hanya boleh blast message pada orang yang PM ke page selepas sistem ini dipasang.

Prospek yang pernah PM sebelum anda gunakan sistem ini tak dapat nak di follow-up.

Jadi lagi cepat anda gunakan sistem ini, lagi bagus ;)

F.A.Q.

1# Adakah sistem ini selamat digunakan?

Ya, semestinya!

Software ini mematuhi 100% polisi Facebook, Jadi anda tak perlu risau ;)

2# Susah tak nak pasang software / sistem ini?

Sangat mudah.

Anda tak perlu install apa-apa, just klik satu butang 'ajaib' untuk connect sistem ini dengan akaun Facebook anda. 

3# Senang tak nak setting sistem ini?

Tersangatlah senang.

Anda boleh selesai setting sistem AutoPM dalam masa kurang 10 minit (saya buat tak sampai 5 minit pun).

Kalau sistem AutoChat, mungkin ambil masa dalam 30 ke 45 minit sebab anda kena draft dulu flow yang anda nak prospek ikut.

4# Kalau dah beli tapi tak reti guna macam mana?

Sistem ini sangat user friendly.

Tapi kalau anda blur juga dan tak reti guna, anda boleh bertanya menggunakan Live Chat ataupun belek tutorial yang disediakan.

5# Nak refund boleh?

Ish, belum beli nak refund!

Gurau jer~

Kalau anda dah cuba guna sistem ini selama 7 hari dan tak berpuas hati, anda boleh dapatkan full refund (dan ofcourse akses anda kepada sistem tersebut akan ditarik balik).

6# Sistem ni siapa punya?

Sistem ini sebenarnya dibangunkan oleh syarikat Jootawan Sdn Bhd.

Saya hanya tolong jual untuk tolong mudahkan kerja rakan-rakan usahawan :)

Berapa 'Gaji' Yang Anda Perlu Bayar Untuk Upah Robot Ini Buat Kerja 24 Jam Sehari?

Fakta:

Kalau anda upah pekerja untuk jaga Page anda sepenuh masa, paling kurang pun anda kena bayar gaji sekitar RM 1K sebulan.

Itu pun dia hanya akan respon time ofis hour dan confirm tak sepantas software ini (kurang 10 saat).

Tapi...

Kalau anda menggunakan software ini, anda hanya perlu bayar:

  • Sistem AutoPM - Hanya RM 397 setahun
  • Sistem AutoChat - Hanya RM 397 setahun

(Anda boleh pilih nak dedua atau salah satu sahaja)

Total hanya RM 794 setahun!

Anda rasa mahal?

Jom kita buat kira-kira sikit dan tengok berapa sebenarnya yang anda jimat.

1000 (gaji staff) x 12 bulan - RM 794 (AutoPM + AutoChat) = RM 11,206

Jimat sebanyak RM 11,206 setahun!

Nampak tak?

Itu baru dari segi 'gaji', belum ambil kira masa yang anda boleh jimat dan fokus buat kerja yang lebih menguntungkan.

Dah Tak Sabar?

Tunggu!

Sebab saya baik hati dan serious nak tolong mudahkan kerja anda, saya nak offer anda diskaun kalau anda ambil dua-dua sistem sekali.

Sepatutnya harga untuk kedua-dua sistem adalah RM794 setahun.

Tapi kalau anda ambil kedua-duanya sekali, anda hanya perlu bayar...

Hanya RM 397 setahun!

(Jimat sebanyak RM 397)

Tawaran ini hanya sah untuk alumni program / pakej video Firdaus Azizi sahaja.

Borang Tempahan Sistem FB Automation

Sila isikan borang di bawah untuk membuat tempahan.

PENTING!

  • Kalau borang di bawah tidak berjaya dipaparkan, anda boleh terus ke link ini.
  • Pastikan anda menerima salinan emel pengesahan tempahan daripada saya selepas borang berjaya dihantar.
  • Link untuk mengaktifkan akaun anda dalam sistem ini akan dihantar dalam masa 24 ke 48 jam hari berkerja (Isnin - Jumaat).
  • Perlukan bantuan atau ada soalan nak tanya? Rujuk dulu bahagian F.A.Q. Kalau tak jumpa jawapan, boleh Whatsapp kami di 011 1948 1730.

Pastikan anda sudah membaca Refund Policy kami dan juga Disclaimer.

Scroll to Top

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.